Carlo Boszhard ontkent sensatiebeluste intenties MAFS: ‘Beslist niet waar’

Louise de GraafCarlo laat weten dat er ondanks alle kritiek gewoon weer een nieuw seizoen komt. Ook haakt hij meteen in op de kritiek van expert Patrick van Veen, die aangaf dat de tv-makers zich overal mee bemoeien. “Ik vind het vervelend om te merken dat ITV en RTL meer op tv-maken gericht zijn en dat ze me soms iets influisteren waar ik niet achtersta”, vertelde Patrick eerder aan Shownieuws.

Toch zijn het volgens Carlo toch echt de experts die uiteindelijk verantwoordelijk zijn voor de matches. “Om alle ruis gelijk weg te nemen: zij bepalen wie er worden gematcht, niet de programmamakers. Over het hoe en wat bij dit proces kan natuurlijk wrijving ontstaan, maar mijn geloof om daar samen uit te komen is groot. Maar dat iemand gecast wordt omdat het spectaculaire televisie oplevert is beslist niet waar.”

Carlo legt uit dat hij op testdagen al met veel potentiële kandidaten heeft gesproken. “Daar had ik echt wel eens gesprekken met mensen die ik het ontzettend gunde. En ook ging mijn tv-hart echt wel eens meer kloppen voor de een dan voor de ander. Maar was er geen match waar de experts in geloofde, dan ging het feest niet door.” Hij benadrukt daarbij dat er in het recente seizoen wel degelijk liefde is gevonden. “Natuurlijk kan en moet het beter en daarom hoop ik op een betrouwbare nieuwe aantrekkingskrachtmethode.”

De presentator erkent dat dit niet altijd liefde hoeft op te leveren. “Maar misschien wel meer passie. En met diezelfde passie ga ik met het team en de experts volgend jaar het tiende seizoen in. Op zoek naar de nieuwe Jeppe en Jantine of Rowan en Astleigh. Dat ik ook kandidaten tegenkom als Chantal, Anneke, Dirk, Sarath, Malou en de lieve Sylvia is zeker geen straf. Die zitten bij mij en de kijker voor altijd in het hart en zij hadden dit avontuur nooit willen missen. Hoe maf(s) dat ook mag zijn.”

Alle experts van het programma zijn na de opnames nog eens rond de tafel gaan zitten om alles na te bespreken:Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment