Dribbelaar Hadj-Moussa geeft coach Vitesse hoop op handhaving

Louise de GraafTrainer Edward Sturing ziet Vitesse weinig opschieten met een gelijkspel tegen Almere City (1-1). De nummer voorlaatst van de Eredivisie houdt een achterstand van 5 punten op Excelsior en RKC Waalwijk, de nummers 15 en 16 van de ranglijst. “We moesten deze wedstrijd eigenlijk winnen om aansluiting te krijgen en daarom ben ik wel teleurgesteld. Want hier schiet je niet heel veel mee op”, zei de coach bij ESPN.

Anis Hadj-Moussa redde een punt voor de club uit Arnhem. De Algerijnse dribbelaar scoorde in de 87e minuut (1-1) en schoot daarna nog op de lat. “Hadj-Moussa is een bijzonder kind”, zei Sturing.

“Hij kan heel goed een één tegen één uitspelen. Dat soort spelers zie je steeds minder. Hij is een mooie speler voor het publiek en hij had ook rendement nu. Dat is ook belangrijk. We hebben alleen te weinig punten uit de laatste serie wedstrijden gehaald en er komt een moeilijke serie aan”, blikte Sturing vooruit op duels met AZ, Sparta, NEC en PSV. “Maar we moeten door en niets is nog verloren.”

Bron: ANPWebsite

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment