Fajah Lourens omarmt littekens na verwijderen borstimplantaten: ‘Veel te kritisch naar mezelf gekeken’

Louise de Graaf‘Ja, ik heb littekens en geen borsten meer’, begint Fajah haar bericht. Naar eigen zeggen stroomt haar inbox dagelijks vol met vragen over haar borsten. ‘Heb je ze laten liften? Ja. Heb je spijt? Nee’, legt Fajah uit. ‘Ik heb ook geen spijt van de jaren dat ik ze had. Ik kijk terug naar allemaal geweldige levensfases waarbij ze prima pasten.’

Inmiddels kan Fajah zichzelf niet meer voorstellen met ‘nepborsten’. Ze zit ‘in een andere fase’. ‘Eentje die erg fijn is’, deelt ze. ‘Ik heb heel wat jaar veel te kritisch naar mezelf gekeken op alle mogelijke vlakken. Het was nooit goed genoeg. Ik ben blij dat ik nu van mezelf heb leren houden en dat ik nu weet dat alleen het hier en nu is wat we hebben.’

Tegen andere vrouwen die twijfelen over het laten verwijderen van hun borstimplantaten, zegt Fajah: ‘Dit gaat over jezelf. Leer jezelf te zien, te dragen, houd van jezelf.’

Onlangs deden geruchten over een romance tussen Fajah en Ruud de Wild de ronde. Daar heeft ze het volgende over te zeggen. Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment