Feyenoord-coach Slot moedeloos na onnodig puntenverlies tegen NEC

Louise de GraafFeyenoord-trainer Arne Slot maakte na het onnodige puntenverlies tegen NEC in de Eredivisie (2-2) een aangeslagen indruk. “Ze hoeven maar naar onze zestienmeter te kijken en ze maken een doelpunt. Dat is wat mij elke keer irriteert”, zei hij tegen ESPN.

Feyenoord was voor rust veel beter en leidde na een half uur al met 2-0. Kort voor rust liet Quinten Timber een grote kans op een derde treffer liggen. NEC sloeg in blessuretijd via Robin Proper, die op de juiste plek stond na een vrije trap, wel toe. “Het was echt een van de eerste keren dat ze ook maar in de buurt van onze zestien kwamen. Wij waren aan het kijken naar de eerste kopbal, van Koki Ogawa. Daardoor waren we te laat voor de tweede bal. De tussenstand deed geen recht aan de veldverhoudingen.”

Middenvelder Magnus Mattsson verraste Feyenoord-keeper Justin Bijlow in de 53e minuut met een schot van afstand. Slot: “Daarna speelden we een hele moeilijke wedstrijd. En ik kon geen spits inbrengen.” De coach doelde daarmee op de afwezigheid van Ayase Ueda, die met Japan meedoet aan de Azië Cup.

Bron: ANPWebsite

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment