Harry en William gescheiden op evenement ter ere van prinses Diana

Louise de GraafDe Diana Legacy Awards vonden donderdag plaats in Londen. Het evenement staat voor iedere twee jaar gepland. Tijdens die avond worden de ‘prestaties van twintig uitmuntende jonge leiders, visionairs en rolmodellen over de hele wereld’ gevierd.

Harry en zijn oudere broer William waren er dus niet om dat samen met die twintig leiders te vieren. William kwam wel opdagen in Londen, Harry daarentegen verscheen enkel via een videoverbinding.

We kunnen wel stellen dat de twee Britse broers er inmiddels veel aan doen om niet bij elkaar in de buurt te zijn. Zo erkenden ze elkaars aanwezigheid amper op de kroning van hun vader Charles in mei vorig jaar. Terwijl dat de eerste keer was dat ze elkaar zagen sinds hun oma, wijlen koningin Elizabeth, stierf in september 2022.

Ook toen Harry onlangs vanuit de Verenigde Staten naar zijn vaderland kwam, vanwege het nieuws dat Charles kanker heeft, hebben hij en zijn oudere broer geen contact gehad.

Ondertussen spelen er allerlei andere dingen in het Britse koningshuis. Zo is er een heel drama rond een enorme Photoshop-blunder van prinses Kate. Hoe dat zit, zie je in de video hieronder.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment