Hartverwarmende steun voor vrouw (84) die nare brief kreeg: ‘Nooit gedacht dat ik dit ooit mee zou maken’

Louise de GraafEen buurman reageerde bij RTV West furieus op de brief. “Hoe haal je het in je hoofd om een 84-jarige weduwe zo’n brief te sturen? De buurvrouw woont er al 37 jaar. Ze heeft hier haar kinderen grootgebracht. Twee jaar geleden is zij haar man verloren.”

Volgens haar buurman was de vrouw helemaal overstuur. “‘In eerste instantie was ze bang dat deze mensen haar huis in brand zouden steken.”

Buurvrouw Lisa kwam direct in actie en deed een oproep op social media: “Zou iedereen die zich geroepen voelt mijn lieve buurvrouwtje willen opvrolijken met een lief kaartje in plaats van een anonieme dreigbrief?”

Daar is massaal gehoor aan gegeven. Op een foto die Lisa op Facebook plaatste, is haar glunderende buurvrouw te zien, omringd door kaarten en andere steunbetuigingen. “Ze zei: nooit gedacht dat ik dit ooit mee zou maken, vanochtend zei ik nog tegen de foto van Piet (haar overleden man) was je hier maar bij.”

Het is niet bekend wie de brief heeft gestuurd. Buurman Wim heeft wel een vermoeden, maar hij wil daar verder niks over zeggen. “Je gaat alles typen, doet de brief zelf op de post. Wees dan zo dapper om de brief persoonlijk te overhandigen”, zei hij tegen RTV West.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment