Jerney uit Married at First Sight ruim 25 kilo afgevallen: ‘Ben er trots op’

Louise de Graaf‘Onzekerheid, wie kent het niet?’ begint Jerney haar bericht. Ze heeft geprobeerd zich er tijdens Married at First Sight niet te veel door te laten leiden. ‘Tot 2 jaar geleden woog ik 108 kilo, ik zette de spreekwoordelijke knop om en begon af te vallen’, blikt Jerney terug.

Op de testdag van de RTL-datingshow woog Jerney nog 97 kilo. ‘Dat was voor mij de eerste keer dat iemand anders dan ikzelf mijn gewicht te zien kreeg’, aldus Jerney. ‘Ik bleef doorgaan met afvallen en toen ik verrast werd door Carlo woog ik 94 kilo.’

Ook tijdens de opnames van het programma is Jerney op haar voeding blijven letten, hoewel ze heus wel genoten heeft van ‘de lekkere wijntjes en etentjes’. ‘Ik wil mijzelf niets ontzeggen, maar ik ben me wel bewuster geworden van wat ik eet, en waarom ik het eet.’

Momenteel weegt Jerney dan ook 81 kilo. ‘Ik ben er zeker trots op dat ik dit al heb bereikt. Is dit waar ik wil zijn? Dat weet ik niet helemaal als ik eerlijk ben. Want al ben ik nog zover, mijn onzekerheden zijn nog altijd niet verdwenen, maar ik laat mij er niet door tegenhouden!’Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment