Johan Derksen haalt uit naar ‘saaie’ Noa Vahle: ‘Bakvis’

Louise de GraafHoewel Noa het afgelopen jaar op veel lovende woorden kan rekenen na haar verschillende televisie-optredens, lijkt het tij nu te keren. Mensen noemen haar bijvoorbeeld saai. Johan is het hier eigenlijk wel mee eens, legt hij uit in Vandaag Inside. 

“Ik heb haar al gewaarschuwd van: ga nou niet overal zitten. Bij De Oranjewinter zat ze weer als een bakvis tussen al die oude mannen en dat is geen gezicht. En nu wordt haar kwalijk genomen dat ze saai is. Nou, daar is geen speld tussen te krijgen.” Volgens Johan voegt Noa ook ‘niks toe’ aan De Oranjewinter. “Dan zit ze er maar en dan denkt de buitenwereld: ze zit daar omdat ze bij de familie De Mol hoort.”

Hij vindt overigens de hele familie De Mol maar suf. “De hele familie, buiten Johnny om, is saai. Johnny is een beetje rock-‘n-roll, maar de rest van de familie De Mol ruikt naar spruitjes. Die zijn zo saai als wat.”

Noa heeft eerder van Johan het advies gekregen om ‘haar eigen gang’ te gaan en ‘niet in het blad bij haar moeder, in het programma bij haar moeder, overal te gaan zitten’, vertelt Johan. Toch heeft Noa dit wel gedaan. Zo is ze onlangs te gast geweest in zowel het blad als het programma van haar moeder. “Ze heeft alle kritiek van Nederland over zich heen gehad omdat ze in het blad bij haar moeder ging staan en dan een week later ga je in Ik Hou Van Holland zitten, wat een schijtlollig programma is, waar een meisje dat net begint helemaal niet in hoort.”

Johan vindt het onverstandig dat Noa dit heeft gedaan. “Dan zegt de hele meute weer: ja, omdat het een De Mol is. En het is voor haar carrière ook niet goed.” Hij sluit af met: “Ze moet een beetje gas terugnemen.”Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment