Lil Kleine staat open voor nieuwe relatie: ‘Zou leuk vinden om verliefd te worden’

Louise de GraafEen wereld vol rijkdom en succes is voor Lil Kleine geen onbekend terrein. En de lifestyle die daarbij komt kijken, daar geniet de rapper ook met volle teugen van. Toch ziet hij het niet zitten om op zijn vijftigste nog steeds feestend, omringd door verschillende vrouwen, door het leven te gaan, laat hij zich ontvallen in Borrelpraat. “Kijk, die jacht en zo wil ik wel en lekker geld in je zak. Een goed leven. Maar niet als ik vijftig ben en tien hoeren [om hem heen, red.].”

Jorik ziet zijn toekomst anders voor zich. Daarin omringt hij zichzelf het liefst met zijn kind Lío, zijn beste vrienden en zijn grote liefde. “En af en toe een paar hoeren. Als mijn vrouw weg is”, grapt hij. 

 

Aan podcast-presentatoren Thijs Boermans en Niels Oosthoek geeft Jorik vervolgens toe graag een leuke vrouw te willen ontmoeten. “Ik zou het heel leuk vinden om verliefd te worden. Dat meen ik echt serieus.” 

Als hij rond de veertig jaar oud is hoopt hij zijn toekomstdroom uit te zien komen. Dan zou Jorik met zijn grote liefde, zijn kind en zijn beste vrienden – die dan ook kinderen hebben – op een ontspannen vakantie gaan. “Dan gaan we lekker lunchen met z’n allen. En dan zeg ik op een gegeven moment: hier heb je [zijn zoontje Lío, red.] wat geld mee. Ga jij lekker naar Ushuaïa [club op Ibiza, red.] en dan gaan ik en mama lekker naar huis. Of naar die boot. Dat zou ik dik vinden. (…) Dat is voor mij het ideale. Ik wil niet die midlife-crisis.” 

Jorik hoopt als hij wat ouder is ‘op een gegeven moment de rust’ te vinden in zijn leven.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment