Ludieke actie parkeerwachters Efteling: alle auto’s op kleur

Louise de GraafDe Efteling laat aan Editie NL weten dat het gaat om een ludieke actie van het park, uitgevoerd door de parkeermedewerkers. Volgens het pretpark ondervonden de bezoekers er helemaal geen last van. Integendeel zelfs, ze reageerden positief. “Men vond het wel grappig,” laat een woordvoerder weten.

Omdat het een rustige dag was – in tegenstelling tot bijvoorbeeld de vakantieperiodes – kostte de actie nauwelijks extra tijd. “Dit is met de instroom van gasten gelijk gebeurd,” vertelt de Efteling.

Drone

Fotograaf Nick Ringelberg volgt de bouwprojecten rond de Efteling met een drone en zag de parkeermedewerkers alle auto’s sorteren op kleur. “Ik zag pas later wat ze aan het doen waren op de parkeerplaats,” zegt Ringelberg.

Volgens de fotograaf sorteerden de parkeerwachters de auto’s uit eigen beweging. “Ik vond het wel een grappige actie op de extreem rustige dag.”

Alle bezoekers konden hun auto na afloop gewoon weer vinden, tussen alle andere auto’s met dezelfde kleur. “Het was een rustige dag. Per rij staat een Efteling-karakter uitgebeeld met een cijfer erbij, dus als je dat onthoudt weet je altijd in welke rij je moet zoeken,” vertelt de woordvoerder.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment