Meer Dan Verwacht krijgt tweede seizoen met nieuwe gezinnen

Louise de GraafUit een oproep van SkyhighTV op social media blijkt dat het eerste seizoen van Meer Dan Verwacht een vruchtbare was. De EO plakt er namelijk een nieuw seizoen achteraan en daarvoor worden gezinnen gezocht met meerlingen. Waar er in de eerste reeks alleen ouders van drielingen gevolgd werden, roept de tv-producent nu ook gezinnen met vierlingen of zelfs vijflingen op.

‘Ben jij in verwachting van een meerling? Of recent bevallen? Dan zijn wij op zoek naar jullie’, luidt de oproep. In onderstaand Instagram-bericht tref je de contactgegevens.

In het eerste seizoen volgden kijkers Mieke en Nick, Fahishta en Carlo, Nicole en Kevin en alleenstaande moeder Tatiana. Er kwam veel lof voor met name Tatiana, die zonder partner haar drie dochters opvoedt. 

In Meer Dan Verwacht kregen kijkers the good, the bad and the ugly te zien. Zo brengen de kinderen natuurlijk veel geluk, maar ook enorme stress en zorgen. Helaas eiste het z’n tol bij Fahishta en Carlo. Aan het eind van het seizoen was te zien dat hun relatie strandde. 

Of sommigen van hen terugkeren in het tweede seizoen en het dus een mix van bekende en nieuwe gezichten wordt, is niet duidelijk.

Krijg je geen genoeg van reality-tv? Bekijk de nieuwe aflevering van Realitea hieronder.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment