Millwall-doelman Matija Sarkic (26) plotseling overleden

Louise de GraafLokale media schrijven dat de keeper in zijn woning in elkaar zakte en stierf. 

Sarkic, international voor Montenegro, kwam vorig seizoen 33 keer uit voor Millwall, een club uit het Championship, de op een na hoogste divisie in het Engelse profvoetbal. Eerder stond de Montenegrijn, die in het Engelse Grimsby werd geboren, onder contract bij onder meer Wolverhampton Wanderers en Stoke City.

Millwall wil geen mededelingen doen over de doodsoorzaak. 

Ongelooflijk triest

“Iedereen bij de club stuurt zijn liefde en condoleances naar Matija’s familie en vrienden in deze ongelooflijk trieste tijd. De club geeft op dit moment geen verder commentaar en vraagt de privacy van Matija’s familie te respecteren”, schrijft de nummer 13 van het Championship in een verklaring.

De Montenegrijnse voetbalbond meldt in een verklaring dat Sarkic ‘plotseling’ is overleden. De bond noemt Sarkic een ‘geliefd lid’ van de selectie, een ‘jongen die altijd lachte’. 

Sarkic speelde tien dagen geleden nog een wedstrijd voor zijn land. Dat was een vriendschappelijk duel met België. Hij moest twee doelpunten toestaan, van Kevin de Bruyne en Leandro Trossard (een penalty in blessuretijd).Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment