Sylvie Meis schiet nog vol als ze denkt aan ‘jong geluk’ met Rafael van der Vaart: ‘Het was zo mooi’

Louise de Graaf“Dat was een heel andere wereld, maar paste ook wel bij mij”, zegt Sylvie over de periode waarin ze nog voetbalvrouw was. “Ik geloof dat niets voor niks is. Rafael was twintig toen ik hem ontmoette, ik net 25. Ik deed shows voor MTV en hij was al een established name in Nederland, al wist ik niet wie hij was.”

Ze omschrijft die tijd als ‘een rollercoaster‘. “Hij nam vrij snel de beslissing om een transfer naar HSV te maken, we gingen trouwen. De Duitse pers was zelfs al bij ons huwelijk in Heemskerk. Al snel draaide alles om zijn carrière.”

Alle contracten die Sylvie zelf had, die heeft ze destijds laten verlopen. “Mijn focus was op ons nieuwe leven, ik raakte ook meteen zwanger”, legt ze uit. “Ik kreeg trouwens al mijn eerste aanbiedingen in Duitsland toen ik in verwachting was. Nadat ik Damián op de wereld had gezet, ging ik er echt voor.”

De prioriteit was toch altijd Rafael en zijn carrière, aldus Sylvie. “Dat eerste jaar schopte hij HSV zo’n beetje in zijn eentje naar de Champions League. Een geweldige tijd, ik zal dat nooit vergeten. Het was gewoon jong geluk. Als ik erover praat, schiet ik nog vol omdat het zo mooi was. Heel, heel speciaal.”Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment