Verlegen Jeffrey verklaart Jerney de liefde in Married at First Sight: ‘Verliefdheid begint te komen’

Louise de GraafHet huwelijk van Jerney en Jeffrey loopt, op de val van de Segway na, op rolletjes. Jeffrey heeft tijdens het koppelsdiner het huwelijk dan ook beoordeeld met een mooie acht. Jerney geeft hun ontluikende liefde zelfs een negen en een half. Presentator Carlo Boszhard is nieuwsgierig waarom Jeffrey het huwelijk geen negen geeft. “Er is nog geen verliefdheid”, biecht de elektricien eerlijk op. Eenmaal thuis is Jeffrey echter gaan nadenken over deze uitspraak. Hij is tot de conclusie gekomen dat hij hierop terug wil komen.

En dus zit er maar één ding op: hij moet de lange rit van Etten-Leur naar Bennekom gaan afleggen om Jerney te vertellen wat hij voor haar voelt. Jeffrey heeft zijn vrouw gemist. “Ik wil haar weer zien”, geeft hij schoorvoetend toe voor de camera’s van Married at First Sight. 

Eenmaal op de bank in het huis van Jerney vraagt Jeffrey aan zijn vrouw hoe zij het groepsdiner heeft ervaren. Jerney geeft aan dat zij het ‘onwijs gezellig’ heeft gehad. Het horen van iedereens ervaring heeft haar goed gedaan. De nuchtere elektricien vindt het lastig om over zijn gevoel te praten. Hij zoekt naar de juiste woorden. Hakkelend geeft Jeffrey aan dat het koppelsdiner ‘wat los heeft gemaakt’ bij hem. 

Als een verlegen puber vertelt Jeffrey dat de negen en een half van Jerney hem aan het denken heeft gezet. Na een nacht slapen weet Jeffrey het zeker: “Bij mij begint de verliefdheid nu echt wel te komen.” Jerney straalt van geluk na het horen van deze liefdesverklaring. “Zo voel ik mij ook wel eigenlijk.”

“Ik voel mij echt gewoon heel goed bij je”, vervolgt Jerney haar verhaal. Voor Jeffrey is dit wederzijds. Vanaf het begin voelen ze zich al helemaal vertrouwd bij elkaar. De twee stralen van oor tot oor en geven elkaar de ene kus na de andere. “Ik heb écht kriebels voor jou”, vertelt de blondine tussen al het gekus door. 

Jeffrey is opgelucht dat hij zijn gevoelens heeft durven delen met Jerney. “Het is fijn dat ik bevestiging heb gegeven.” Jeffrey moet in de avond helaas wel afscheid nemen van zijn vrouw. De wekker gaat immers de volgende ochtend weer om zes uur. Toch kan voor Jerney haar dag niet meer stuk. “Je weet nooit hoe het in de toekomst gaat, maar voor nu voelt het heel fijn en goed.”

Het verliefde koppel kijkt uit naar de volgende fase van het experiment. Ze gaan een weekend samenwonen in het huis van Jeffrey. Hoe zal het hen vergaan? Je ziet Married at First Sight iedere dinsdag en woensdag bij RTL 4. Vooruitkijken kan bij Videoland.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment