Kaj Gorgels uit zorgen om gewoontes Monica Geuze: ‘Giftige cocktail’

Louise de GraafMonica besluit voor 2024 het roer om te gooien en wat ‘meer structuur’ in haar leven te brengen. Vooral na haar breuk met haar ex Robbert Kroese, die ze een jaar geleden bekendmaakt, zoekt ze veel afleiding. Zo gaat ze allerlei feestjes af en ‘grijpt eerder naar de fles’.

Nu zoekt ze de rust wat meer op en met die beslissing lijkt Kaj het eens te zijn. “Ik ben blij dat je in 2024 anders gaat leven”, zegt hij opgelucht. “Ik dacht bij mezelf: die vrouw valt nog eens een keer om.” Zo vindt Kaj bijvoorbeeld dat Monica ‘best veel zuipt’. “Ja, ik zoop echt te veel afgelopen jaar”, beaamt de presentatrice. 

Kaj gaat verder: “En ik weet ook hoe jouw slaappatronen zijn. Die zijn ook niet best. En ik weet dat je veel op TikTok zit. Dus ik dacht: dat is best een giftige cocktail.”

Monica vat lachend samen: “Wijn, TikTok en slapen.” En Kaj voegt nog toe: “Pillen… slaappillen.” Uiteindelijk beseft Monica dat ze op die manier ‘niet eens oud’ kan worden als ze zo doorleeft.

Kort na haar breuk met Robbert gingen er geruchten rond over een relatie tussen Monica en Rijk Hofman. Tegenover RTL Boulevard zei ze er het volgende over:Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment