KRO-NCRV deelt eerste beelden nieuw seizoen Een Huis Vol

Louise de GraafIn Een huis vol emigreert volgen we de familie Jelies en de familie Kraan terwijl ze hun levens in Nederland achter zich laten en een avontuur aangaan in het buitenland. Waar de familie Jelies woonplaats Tollebeek verlaat om hun Spaanse droom te verwezenlijken, volgen we de familie Kraan tijdens hun emigratie naar Luxemburg, waar ze een camping gaan runnen. In totaal telt de reeks tien afleveringen.

Het is altijd al een grote droom van Johan en Janneke Jelies geweest: met hun negen kinderen emigreren naar Spanje. Het land waar ze vroeger, destijds met zeven kinderen, zijn geweest en direct verliefd op werden. Niet veel later is het idee ontstaan om de stap te zetten. Hun huis in Tollebeek is verkocht en de tijd begint te dringen. Lukt het ze om een huis te vinden waar diezelfde verliefde gevoelens weer naar boven komen? En wat zijn de plannen voor als ze er straks daadwerkelijk zijn?

De familie Kraan ziet geen toekomst voor zichzelf en hun kinderen in Nederland. Bovendien wil vader Ivan meer tijd doorbrengen met zijn gezin. Ze hebben het oog laten vallen op een camping, waar ze als beheerder aan de slag gaan. Dat betekent dat ze verantwoordelijk zijn bij alles wat er komt kijken bij het runnen van een camping. Van schoonmaken, tuinieren, de receptie runnen tot de keuken en het terras. En dat terwijl vader Ivan en moeder Linda ook het gezin draaiende moeten houden.

Een huis vol emigreert is vanaf vrijdag 2 februari 2024 wekelijks te zien bij KRO-NCRV op NPO 1. Vanaf vrijdag 2 februari kijk je alle afleveringen alvast vooruit via NPO Start. Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment