PSG-speler Dembélé heeft geweldige avond bij oude club Barcelona

Louise de GraafBARCELONA (ANP/AFP) – Ousmane Dembélé maakte de eerste treffer voor Paris Saint-Germain in de 4-1-zege op FC Barcelona. De ploeg uit Parijs bereikte daardoor, na de 3-2-nederlaag in eigen huis, de halve finales. Daarin is Borussia Dortmund de tegenstander.

Dembélé prees de onverzettelijkheid van PSG in Barcelona, ondanks de vroege 1-0-achterstand. “Iedereen geloofde dat we konden winnen, ook al hadden we de eerste wedstrijd verloren”, zei de aanvaller tegen Canal Plus. “We hebben de handdoek niet gegooid, we wisten dat we hier zouden scoren. We hebben de hele week aan de tactiek gewerkt en de tactiek van de coach was perfect. Zelfs toen we een doelpunt achter kwamen, hebben we niet opgegeven. We bleven erin geloven.”

De aanvaller die in het verleden voor Barcelona speelde werd zelf nog uitgefloten. “Ik had een geweldige avond. Uitgejoeld worden door de Barcelona-fans ga ik me niet aantrekken”, zei Dembélé. “Ik heb alles gegeven, scoorde en zorgde voor een strafschop, dus ik ben heel tevreden. Ik zag dat Borussia Dortmund door is en dat is nog een club waarvoor ik heb gespeeld.”

Bron: ANPWebsite

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment