Harrie Snijders in discussie met staf om haargel in Special Forces VIPS

Louise de GraafIn Special Forces VIPS moeten de BN’ers, die niets meer en minder dan nummers zijn voor de staf, hun persoonlijke spullen inleveren. Ze mogen alleen ondergoed, gebitsverzorging en medicatie op doktersvoorschrift houden. In dat lijstje mist Harrie iets volgens hem essentieels en dus trekt hij de staf aan de mouw. 

“Staf, u zei bij opdrachten dat je haren vast moeten zitten. Alleen als ik het los heb, dan gaat het voor mijn gezicht hangen. Dus kan ik gel gebruiken?” Om zijn verzoek kracht proberen bij te zetten, voegt-ie daaraan toe: “De rest heeft allemaal kort haar.” 

Na een korte stilte antwoordt de staf: “Een elastiekje mag je gebruiken.” Duidelijk niet het antwoord waar Harrie op hoopt. “Elastiekje? Daar is het denk ik te kort voor”, geeft-ie als weerwoord. “We gaan geen gel gebruiken”, snoert de staf hem de mond. 

Harrie is naar eigen zeggen een ‘heel verzorgde jongen’. “Ik douch twee, drie keer per dag, poets m’n tanden drie keer per dag, haartjes strak, schone kleertjes…”, zegt hij eerder voor de camera. Maar, durft hij van zichzelf te zeggen na z’n deelname aan de realityserie Good Luck Guys: “Als het aankomt op het leger of we zitten ergens in de jungle, dan komt die Rambo in mij naar boven en dan moeten we gas geven.”

Toch heeft Rambo-Harrie er even flink de balen van in dat-ie z’n haargel in moet leveren. Dat valt ook Olcay Gulsen op. “Harrie, jij baalt nog steeds van je wax hè, ik weet het”, wroet ze in z’n wond. “Dat is wat jou geknakt heeft, hè. Niet dat rennen, niet al dat zware tillen, niet die jerrycans… Dat jij geen wax mag meenemen. En ook hoe die tegen je zei: ‘Dan doe je maar een elastiek.'”  

“Ja”, antwoordt Harrie koeltjes. “Die is wel faya.”

Special Forces VIPS gaat op zondag 28 januari van start en is eenmalig te zien bij RTL 4. Vervolgens is er elke zondag een nieuwe aflevering te zien bij Videoland.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment