Marianne Timmer ontkent romance met Harry Mens

Louise de GraafDat Harry en Marianne samen op de rode loper van het Amsterdam Diner, een benefietdiner, verschenen, voedde de geruchten over een verrassende romance tussen de presentator en voormalig schaatsster. “Het is nog heel pril en de tijd zal leren wat er echt van komt”, zei Harry tegen Radio 538 over zijn contact met Marianne, met wie hij naar eigen zeggen elke ochtend facetimet. “We zijn elkaar aan het uitdagen”, laat hij vervolgens weten aan RTL Bulevard. “Het moet nog blijken wat het wordt.” 

Volgens Harry wordt Marianne ‘overvallen’ door de aandacht voor hun romance. “Ik wil haar niet te veel pijn doen. Ik wil ook dat zij blij blijft. Ze heeft een moeder, een broer en een zus, exen. Dat geldt hetzelfde voor mij; ik heb vier dochters en die moeten ook wennen.”

Vanuit Marianne klinkt dus een heel ander geluid. “Ik heb totaal géén romance met Harry”, laat ze weten aan RTL Boulevard. “Ik ben een paar keer uitgenodigd voor een zakelijke lunch in leuk gezelschap. Zo ook bij het Amsterdam Foundation Diner. Een supergaaf event om mee te maken. Harry had hier een tafel en daar was ik samen met een vriendin één van de genodigden.” 

Hoewel Harry spreekt van een iets ‘heel prils’, zegt Marianne stellig: “Van mijn kant is het alleen zakelijk. Ik liep op de rode loper, samen met een vriendin en zowel met haar als met Harry ben ik op de foto gegaan. Toen iemand vroeg wat onze relatie was, zei ik: ‘Ik geef hem schaatsles.’ Met een knipoog. Dat is totaal een eigen leven gaan leiden.”

Marianne was van 2001 tot 2003 getrouwd met haar schaatscoach, Peter Mueller. Negen jaar later, in 2012, stapte Marianne opnieuw in het huwelijksbootje met oud-voetballer Henk Timmer. Dat huwelijk strandde zeven jaar later. 

Harry heeft vijf dochters uit drie relaties. 

Harry’s programma Business Class is voor velen een guilty pleasure. Hij heeft er een cultstatus mee bereikt. Er zijn dan ook kapers op de kust: zou hij RTL ooit verlaten voor SBS?Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment