Ashley krijgt na ruzie met Tyron bericht van fan in Big Brother: ‘Minder drama’

Louise de GraafIn de aflevering van dinsdag is te zien dat het enorm clasht tussen Ashley en Tyron. Tijdens het schoonmaken vliegen de twee elkaar verbaal in de haren om iets onbenulligs. Het zorgt ervoor dat Tyron van slaapkamer wisselt. “Ik word gewoon gek van haar nu, want ik heb het al die tijd opgekropt”, zegt hij. 

Ook in de aflevering van vandaag gaat de koude oorlog door. Zo spreekt Tyron helemaal niet meer met zijn landgenoot. Het is Fan Week en dat betekent dat de fans een berichtje voor de bewoners hebben achtergelaten. Ashley moet naar de dagboekkamer komen om haar bericht aan te horen. “Ik vind je een echte topper en zie je graag bezig in het huis”, wordt er tegen Ashley gezegd. Maar de fan is ook kritisch. “Maar zou je wat minder drama kunnen maken en wat meer kunnen genieten?” 

Ashley is niet onder de indruk van het telefoontje. “Minder drama, meer genieten. Dat klopt, maar ik ben hier om een spel te spelen. En ja, daar hoort drama bij. Die mensen moeten hieruit, dus soms komt daar drama bij kijken”, legt ze uit. “Als ze mij een echte topper vinden, dan weet ik zeker dat ze dat heel erg leuk vinden. Stiekem.” 

De ruzie gaat niet vanzelf over. Zo praat Tyron dwars door Ashley heen aan tafel. Ze kan er niet meer tegen en zondert zich af met Jimmy. “Hij gaat er dwars doorheen met een totaal andere vraag. Dat is toch hondsasociaal?” vraagt ze zich hardop af. Ze voelt zich niet gesteund door haar medebewoners die er niks van zeggen. “Dat vind ik echt zo raar.” Ashley is echt helemaal klaar met Tyron. “Het is voor mij gedrag dat m’n kinderen niet eens meer vertonen. Dit is gewoon echt kleutergedrag. Ben je 25 jaar. Kom op, zeg.” 

Hoe dit verdergaat, zie je elke maandag tot en met zaterdag in Big Brother bij RTL 5 en Videoland. Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment