Malen ziet Dortmund als favoriet voor bereiken kwartfinale

Louise de GraafDonyell Malen ziet Borussia Dortmund woensdag in de thuiswedstrijd tegen PSV als favoriet voor het bereiken van de kwartfinale. “Wij spelen thuis, dus dat vind ik wel ja”, zei de Nederlandse vleugelaanvaller op een persconferentie in stadion Signal Iduna Park.

PSV en Dortmund speelden drie weken geleden gelijk in het Philips-stadion (1-1). “Het kon hun kant opvallen, het kon onze kant opvallen. Het is belangrijk dat wij voor eigen publiek goed starten”, aldus Malen, die de laatste tijd belangrijk is voor Dortmund en veel scoort. Zaterdag was hij nog trefzeker in de door Dortmund met 2-1 gewonnen uitwedstrijd tegen Werder Bremen. “Ik heb de laatste tijd de nodige stappen gemaakt en dat komt er nu uit.”

Malen moest lachen toen hij werd geconfronteerd met de woorden van Rafael van der Vaart, die maandag bij Ziggo zei dat hij het gevoel heeft dat Malen niet het maximale uit zijn kwaliteiten haalt. Als hij dat wel zou doen, kan Malen volgens Van der Vaart de beste speler ter wereld worden. “Dat laatste is aardig van Rafael, dat hij dat over mij zegt. Dat zie ik als een compliment. Daar zal ik hard voor moeten werken, om daar te komen. Iedereen heeft een mening en kan wat vinden.”

Bron: ANPWebsite

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment